Joi, 29 iunie 2016 a avut loc festivitatea de premiere a elevilor din cadrul proiectului ¨Tineri angajați în a reuși profesional!¨

În funcție de măsura în care au reușit sa impresioneze angajatorul în timpul interviului suținut, pentru fiecare profil în parte a fost desemnat câte un câștigător al postului vizat. Valoarea totala a premiilor a fost de 1000 RON si au fost sponsorizate de Asociația Karpen 2010.

Lăcătușu Ancuța (estetica si igiena corpului omenesc-coafor stilist), Andrici Paul Răzvan (Organizator Banqueting), Dănilă Dragoș-Tudor, (Tehnician Instalatii Electrice) și Focșănianu Gabriela Iuliana ( Tehnician în activități economice) sunt cei care au impresionat cel mai mult angajatorii, astfel, au primit premiul I.

Desigur, toti elevii finalisti au fost apreciati si rasplatiți pentru implicarea și activitatea desfașurată. Aceștia sunt: Balazs Andrea (estetica si igiena corpului omenesc-coafor stilist), Silion Cosmin (Organizator Banqueting), Popa Valentin și Trifan Costel (Tehnician Instalatii Electrice), Butnaru Madalina- Irina, Chitic Alexandra – Elena ( Tehnician în activități economice).

Proiectul s-a finalizat cu succes, îndeplinindu-ne toate obiectivele propuse. Ba mai mult, doi elevi au atras atenția în mod deosebit și au primit o ofertă reală de angajare pe perioada vacanței, ceea ce înseamnă că ne-am depășit așteptările. Anul viitor continuăm, implicând și alți elevi în procesul de consiliere și orientare în carieră.