Proiectul educativ ¨Tineri angajați în a reuși profesional!” a avut ca scop pregătirea elevilor pentru alegerea traseului educațional și profesional iar ca finalitate, susținerea unui interviu real de angajare de către elevi în cadrul firmelor colaboratoare.

După finalizarea sesiunilor de formare și instruire a elevilor cu privire la alegerea traseului profesional, s-a realizat un concurs pe baza CV-ului personal. Elevii interesați și-au întocmit propriul CV și l-au depus spre analizare.

După finalizarea selecției, la interviu au participat următorii elevi: Balazs Andrea și Lăcătușu Ancuța (estetica si igiena corpului omenesc-coafor stilist), Andrici Paul Răzvan și Silion Cosmin (Organizator Banqueting), Dănilă Dragoș-Tudor, Popa Valentin și Trifan Costel (Tehnician Instalatii Electrice), Butnaru Madalina- Irina, Chitic Alexandra – Elena  și Focșănianu Gabriela Iuliana ( Tehnician în activități economice).

Interviurile au fost organizate si susținute săptămâna aceasta. Locațiile în care au fost susținute au fost stabilite de comun acord cu firmele angajatoare, respectiv: Salon “No Name Center” Bacău, Restaurant Villa Borghese, Omega BC Communication Bacau și Hypermarket “Auchan”.

Elevii participanți vor fi premiați pentru rezultatele și implicarea de care au dat dovadă pe data de 30.06.2016, ora 10:00 în amfiteatrul Colegiului Karpen.

Proiectul a fost sprijinit și finanțat de către Asociația Karpen 2010.

Mai jos puteți vizualiza momente din timpul interviurilor.