Astăzi, 13 ianuarie 2016, elevii Roberto Cojocaru (10G), Victor Creţu (9H), Alexandru Aradei (9G) şi Daniel Diaconu (9D) au continuat să înveţe noţiuni referitoare la dezvoltarea unui site web, în cadrul clubului de WebDesign. Ca o continuare a sesiuni anterioare în care elevii au învăţat să instaleze CMS-ul ModX Revolution, astăzi s-a abordat instalarea şi configurarea unui alt CMS, foarte utilizat pentru realizarea site-urilor de prezentare şi de tip bloc. Este vorba de WordPress.
În completare, elevii s-au familiarizat cu comanda linux cd şi au făcut primii paşi în utilizarea editorului de texte din linux – vim. La finalul sesiunii, elevii au parcurs totorialul online de utilizare a editorului vim disponbil la adresa http://www.openvim.com/, tutorial pe care îl recomand cu căldură tutoror celor interesaţi să utilizeze sistemul de operare Linux, în linie de comandă.

Următoarea întălnire a clubului este fixată pentru data de 15 ianuarie 2016, la ora 14, în Cabinet AeL (sala A12). Cadrele didactice şi elevi interesaţi de tematica acestui club sunt bineveniţi să participe alături de noi. Echipa WebDesign este alături de tine!