În decembrie 2014, un grup de oameni inimoși de la Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu-Karpen Bacău organizează sub auspiciile Fundației Comunitare Bacău acțiunea caritabilă Licitație de colecție cu gândul de a sensibiliza oamenii de bine din Bacău dar și autoritățile locale pentru a sprijini realizarea unei hale în care să funcționeze atelierele pentru specializările și calificările nou introduse în oferta educațională a colegiului (TEEA – Tehnician Electrician Electronist Auto; TIE – Tehnician în Instalații Electrice; Școala Profesională – Electronist Aparate și Echipamente).

Acțiunea caritabilă, în care au fost valorificate echipamente și aparate de telecomunicații și radio-tv aflate în muzeul tehnic al colegiului, a fost un succes, având în vedere faptul că s-a reușit colectarea unei sume de peste 20.000 lei și, nu în ultimul rând, pentru mediatizarea activităților organizate la colegiul nostru în comunitatea băcăuană.

Răspunzând acestei nevoi a colegiului și a comunității băcăunane, Consiliul Local Bacău a alocat în bugetul anului 2015 suma de 100.000 lei pentru această investiție, la care s-a adăugat suma de 100.000 lei provenită din veniturile proprii ale colegiului.

promo-colaj-licitatie-lucrare

În această lună (decembrie 2015), rezultatele sunt vizibile: construcția este realizată în proporție de 60%, urmând ca lucrările să continue și în anul 2016.

Mulțumim Fundației Comunitare Bacău, băcăuanilor care au pus umărul la realizarea acestei lucrări și, nu în ultimul rând colectivului de la Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu-Karpen Bacău care s-a implicat în acest proiect.

Vă mulțumim și, în spiritul sărbătorilor de iarnă, vă urăm un călduros La Mulți Ani!