An școlar 2015-2016 * FRECVENȚĂ REDUSĂ * Specializarea Științe Sociale * Clasele: IX, X, XI * Școlarizare gratuită * Program adaptat persoanelor care lucrează * posibilitatea de a urma pe parcursul școlarizării a unor cursuri de inițiere IT și de obținere a unor calificări profesionale * 0234.586.720 * secretariat@ctcnvk.ro * www.ctcnvk.ro

Colegiul Tehnic de Comunicaţii Nicolae Vasilescu-Karpen Bacău are ca obiectiv oferirea unei alternative viabile de instruire pentru diferite categorii de cursanţi, în concordanţă cu nevoile şi disponibilităţile acestora.

Prin urmare, colegiul nostru se adresează deopotrivă absolvenţilor claselor a VIII-a din învăţământul gimnazial dar şi pesoanelor adulte care doresc să îşi completeze studiile, să se perfecţioneze sau să obţină o calificare profesională.

Avantajul de necontestat al sistemului de învăţământ cu frecvenţă redusă este cel al posibilităţii de a studia fără obligativitatea întreruperii sau părăsirii locului de muncă sau a altor activităţi.

Specializarea Ştiinţe Sociale, din oferta educaţională pentru clasele de frecvenţă redusă (clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a), corespunde, conform analizei făcute de consiliul de administraţie al colegiului, nevoilor existente în mediul educaţional şi economic din judeţul Bacău.

Menționăm avantajul pe care îl au persoanele care lucreză având în vedere organizarea cursurilor pe perioada a 30 de zile în fiecare semestru, în intervalul orar 16:00-20:00. De asemenea, subliniem faptul că elevii înscriși la cursurile cu frecvență redusă au posibilitatea ca pe parcursul școlarizării să urmeze cursuri de inițiere IT și de a obține calificări profesionale.

Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0234.586.720), prin email (secretariat@ctcnvk.ro) și, de ce nu, vizitându-ne la sediul din Bacău, strada Mioriței Nr. 76 bis. Vă invităm şi pe site-ul de prezentare al colegiului (www.ctcnvk.ro) pentru a afla informații despre Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu-Karpen Bacău.