În mai 2015, Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu-Karpen Bacău sărbătorește 5 ani de la schimbarea site-ului de prezentare www.ctcnvk.ro și externalizarea host-ului pentru câteva dintre site-urile reprezentative ale colegiului. Anul 2010 este momentul în care site-urile de prezentare al colegiului (în limba română www.ctcnvk.ro; în limba engleză en.ctcnvk.ro) și site-ul oferta.ctcnvk.ro au fost actualizate prin folosirea ModX Revolution, un sistem de gestionare a conținutului (Content Management System).

Perioada 2010-2015 a fost pentru colegiul nostru o înșiruire de lansări de site-uri cu caracter informațional și educațional: www.ctcnvk.ro, en.ctcnvk.rooferta.ctcnvk.ro , profesor.ctcnvk.ro, eduka.ctcnvk.ro, jurnal.ctcnvk.ro.

Proiectul EU G(old)en Future (2012-2014), proiect multilateral Comenius, a fost mediatizat în mediul online prin realizarea unui site  (conținut în limba engleză) având la bază CMS-ul ModX Revolution și poate fi vizitat la adresa ue-goldenfuture.ctcnvk.ro. Detalii despre proiect pot fi vizualizate și pe site-ul de prezentare al colegiului – www.ctcnvk.ro/proiecte/ue-golden-future.html.

Și, la final, dar nu în ultimul rând din punct de vedere al importanței, amintim site-urile realizate cu ocazia organizării la Colegiul Tehnic de Comunicații N.V. Karpen Bacău a unor olimpiade și concursuri naționale: